خرید پودر هسته خرما دامی به دلیل تقویت و افزایش میزان بهره وری ار گوشت و شیر دام و پرندگان خرید آن توصیه می شود.
برای هزاران سال، میوه (خرما) خرما به عنوان غذای اصلی مصرف می شد و اعتقاد بر این بود که ارزش غذایی، بهداشتی و اقتصادی قابل توجهی دارد.
مطالعات اخیر نشان می دهد که دانه های خرما نیز حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد غذایی مفید مانند اسید اولئیک، فیبرهای غذایی و پلی فنول ها هستند. این ترکیبات با کاهش بروز بیماری های قلبی عروقی و بهبود سلامت کلی مرتبط بوده اند.
دانه خرما اخیراً برای تولید مواد غذایی مانند نان و نوشیدنی های گرم بدون آسیب به ویژگی های حسی مورد بهره برداری قرار گرفته است. این بررسی بر روی خواص آنتی اکسیدانی و مزایای سلامتی دانه خرما تمرکز دارد و یک نوشیدنی جایگزین قهوه بر اساس دانه خرما را توصیف می کند.
دانه خرما سرشار از آنتی اکسیدان است که از آسیب به ساختار DNA بدن جلوگیری می کند. علاوه بر این، دانه خرما به دلیل داشتن مواد معدنی متعدد در تقویت سیستم ایمنی و اعصاب موثر است. ارزش غذایی خرما و هسته آن این میوه را به یک منبع غذایی ارزشمند تبدیل کرده است.
از دانه های خرما به طور سنتی برای خوراک دام استفاده می شود.
آنها همچنین می توانند به عنوان منبع روغن (که دارای خواص آنتی اکسیدانی ارزشمند در لوازم آرایشی است)، به عنوان جایگزین قهوه، به عنوان ماده خام برای کربن فعال یا به عنوان جاذب برای آب های حاوی رنگ استفاده شود.
نخل خرما ( Phoenix dactyliferaL.) درختی است میوه دار با چشم انداز بسیار. میوهها و دانههای آن بهعنوان چاله و فرآوردههای جانبی آن از پتانسیلهای غذایی و دارویی تشکیل شدهاند.
از نظر ارزش تجاری، میوه خرما به طور کامل به عنوان یک عنصر عملکردی خوب برای تولید رژیم های غذایی متعدد ارتقا دهنده سلامت مورد استفاده قرار نگرفته است.
در همین حال، میوهها و دانههای خرما سرشار از مواد مغذی مانند اسیدهای آمینه، ویتامینها، مواد معدنی، فیبرهای غذایی، فنولیکها و غیره هستند.
خرما را بهعنوان منابع ارزانقیمت طبیعی که میتوانند هم بهعنوان مواد مغذی و هم بهعنوان مواد فعال زیستی در بخش غذایی، صنایع دارویی و برای اهداف دیگر عمل کنند، بهبود میبخشد.
بدون دیدگاه