نقل

با خوردن نقل کیلویی همیشه سرحال می مانید.

شیرینی ها را می توان به عنوان «غذای شاد» توصیف کرد، زیرا آنها به سرعت خلق و خو و رفاه ما را بهبود می بخشند.

چرا اینجوری روی ما تاثیر میذارن؟ اول از همه، به این دلیل که آنها پر از قند هستند که باعث افزایش سریع

و همچنین کاهش قند خون می شود.

خوردن شیرینی نقل ها می تواند لذت بخش باشد، اما مصرف بیش از حد آنها می تواند بر سلامت ما تأثیر منفی بگذارد.

شیرینی ها فاقد مواد مغذی هستند و مملو از مواد مضر از جمله چربی های اشباع شده، قندها و نگهدارنده های مصنوعی هستند.

همه شیرینی ها دارای ترکیبات تغذیه ای یکسان نیستند، بنابراین اثرات آن ممکن است بسته به محصول متفاوت باشد.

بسته به اینکه چه نقل هایی می خواهیم بخوریم، ترکیب آنها متفاوت خواهد بود.

در زیر ترکیب آب نبات های معمولی که اغلب توسط کودکان مصرف می شوند را مشاهده خواهید کرد.

نقل ها دارای بافت های متنوعی هستند، از نرم و جویدنی گرفته تا سفت و شکننده.

نقل

اساس همه شیرینی ها شکر است. شکر یا شیرین کننده ها مواد اولیه و عامل تعیین کننده در تولید آب نبات در نظر گرفته می شوند.

شکر سفید خالص ، پودر قند، شکر گرانول و شکر قهوه ای استفاده می شود.

در سال های اخیر از شیرین کننده های مصنوعی و بدون کالری مانند ساخارین یا آسپارتام در تولید برخی از آب نبات ها و نقل ها استفاده شده است.

نقل های شیر همانطور که از نامشان مشخص است حاوی شیر هستند.

فقط این که شیر تغلیظ شده، شیر تغلیظ شده و حتی کره باشد.

کره و چربی ها شکنندگی، سختی، طعم و قوام آب نبات ها را تعیین می کنند.

در نقل هایی با ترکیب بهتر، کره بدون نمک طعم بسیار بهتری را ارائه می دهد.

آجیل همچنین در بسیاری از انواع آب نبات یافت می شود. آنها به آب نبات بافت و طعم غنی می دهند.

بادام، ماکادمیا، گردو و بادام هندی رایج ترین انواع آجیل هستند که برای تهیه نقل استفاده می شوند.

خواص معطر و در عین حال لطیف شکلات به همراه مواد مغذی آن، آن را به یک ماده ضروری برای آب نبات سازی تبدیل کرده است.

از آب لیمو و حتی سرکه نیز برای تهیه آب نبات استفاده می شود.

روغن های شکر یک عامل طعم دهنده پیشنهادی برای آب نبات ها هستند.

از آنجایی که آنها بر پایه روغن هستند، در هنگام گرم شدن یا اضافه شدن به مخلوط داغ، کمتر تبخیر می شوند و طعم های مختلفی دارند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *