سقط جنین، به معنای پایان یافتن بارداری در هر مرحلهای است که زندگی نوزاد در جریان است، اگرچه غالباً به لحاظ فنی و تخصصی، خاتمه یافتن بارداری به واسطهٔ جراحی یا خارج کردن جنین یا رویان از رحم (پیش از آنکه قادر به ادامه حیات باشد) را سقط جنین میگویند. مرگ جنین اگر به صورت خود به خود رخ دهد سقط خود به خودی (ناخواسته) است.
در کشورهای توسعه یافته، مدت مدیدی است که سقط جنین خود خواسته و قانونی به لحاظ پزشکی از امنترین فرایندها محسوب میشود. با این حال سقط جنین ناسالم که توسط فرد، بدون آموزش مناسب یا خارج از محیط های پزشکی انجام میشود.
سالانه حدود ۷۰ هزار مرگ مادر و ۵ میلیون معلول، در سطح جهان به جا میگذارد. سالانه حدود ۴۲ میلیون سقط جنین انجام میشود که تخمین زده شده است که ۲۰ میلیون از آنها به شکلی ناسالم انجام شده است. چهل درصد زنان حاملهٔ جهان از داشتن امکانات درمانی و حق انتخاب برای سقط جنین محروم هستند.سقط جنین عمدی (خواسته) دارای سابقهٔ تاریخی طولانی است و توسط روشهای مختلفی چون سقط کنندههای گیاهی، استفاده از ابزار تیز، آسیب جسمانی، و دیگر روشهای سنتی انجام میشده است. علم پزشکی معاصر با بهرهگیری از داروها و روشهای جراحی، سقط جنین را راحت کرده است. قانونی بودن، همهگیر بودن، وضعیت فرهنگی، و وضعیت مذهبی در نوع نگاه به سقط جنین، تفاوت قابل ملاحظهای ایجاد میکند. در بسیاری از نقاط جهان، بحثهای جنجالی بر سرِ قانونی و اخلاقی بودن، سقط جنین وجود دارد. از آنجایی که دسترسی به آموزش و خدمات تنظیم خانواده برای پیشگیری از بارداری در سراسر جهان، در حال افزایش است، سقط جنین به طور گستردهای در حال کاهش است، راه های زیادی برای سقط جنین وجود دارد اما سقط جنین با زعفران و دارچین بیشترین آمار را در بین سقط جنین های خود خواسته دارد.
چگونه گلبرگ زعفران را خشک کنیم
اولین اقدام انتخاب مکانی مناسب است. پس از اینکه تارهای زعفران جداسازی شد، در جایی به دور از گردوغبار که هوای پاکیزه و مطلوب در جریان است گلبرگها را روی پارچهای تمیز پهن کنید و اجازه دهید ظرف مدت چند روز به حالت طبیعی خشک شود. خشک کردن زعفران در خانه و همچنین خشک کردن گلبرگ در دمای محیط بهعنوان یه روش سنتی از دیرباز مطرح بوده است و از رایجترین شیوهها محسوب میشود؛ اما همین اقدام ساده تابع شرایط خاصی است. این شرایط عبارتاند از:
• هوای محیط نباید مرطوب باشد؛ حداقل دمای محیطی در حدود 20 درجه ایدهآل است.
• بهتر است در جایی گلبرگها را چیدمان کنید که تهویه و گردش هوا مشهود باشد. محیطهای بسته سبب پلاسیدگی و کپکزدگی زودهنگام گلبرگ میشود.
• گلبرگها نباید بهصورت مستقیم زیر نور خورشید قرار بگیرند. تابش نور غیرمستقیم خورشید یا سایه آفتاب، بهترین حالت ممکن برای خشک کردن گلبرگها است.
• بهترین حالت ممکن برای چیدمان گلبرگها این است که با ظرافت خاصی تکتک گلها با فاصلهای منظم در معرض هوا قرار بگیرند. بههیچ عنوان نباید چند گل چسبیده به هم یا روی هم باشد.
جوهر زعفران
جوهر زعفران در واقع همان رنگ غذای زعفران است که به دلیل هزینه بالای زعفران جایگزین آن می شود. نوع دیگری از جوهر زعفران نیز وجود دارد که جوهر روحانی نامیده می شود. جوهر روحانی ترکیبی از جوهر زعفران و گلاب است. این جوهر برای نوشتن دعا، کتاب های مقدس مانند قرآن کریم و … مورد استفاده قرار می گیرد.
کیفیت غذای تهیه شده در رستوران ها از رنگ، طعم و لعاب غذا ها مشخص می شود. این عوامل نقش موثری در تعیین قیمت غذا ها دارند. برخی از رستوران ها برای کاهش هزینه از جوهر زعفران برای رنگ دهی پلو، غذا های سنتی و شربت ها استفاده می کنند.
جوهر زعفران در کشور های عربی مانند عربستان با نام های صفار الزعفران و صفار البیض تولید و عرضه می شود. از آن جایی که این جوهر به طور مصنوعی جایگزین زعفران شده و حاوی ترکیبات خطرناک است، عوارضی را برای سلامتی به همراه دارد.
جالب است بدانید عطر و طعم ویژه و یگانه زعفران به دلیل وجود ماده ای به نام سافرانال است. رنگ زردی که زعفران به غذا می دهد ناشی از وجود ترکیباتی به نام کروسین یا کروچین است. طیف سنجی جرمی و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا، دو روش حرفه ای و تخصصی تشخیص جوهر زعفران (زعفران های تقلبی) از اصلی است.
جوهر زعفران این روزها در بازار بسیارزیاد است. گاهی به شکل پودر و گاهی به شکل اسپری در اختیار مردم قرار می گیرد. به کسانی که آشپزخانه یا رستوران دارند توصیه می شود از به کار بردن این نوع رنگ امتناع کنند چون وزارت بهداشت آن را تأیید نکرده است .
مصرف پودر های زعفران عربی که با عنوان صفارالزعفران و صفارالبیض در کشور عربستان تولید و به فروش می رسد آسیب های جدی به کلیه و کبد انسان وارد می کند.
این رنگ شیمیایی در کشور عربستان تولید می شود. به علت افزایش قیمت زعفران نگین در سال های اخیر این ماده رنگی توسط حجاج بیت الله الحرام خریداری و در مراکز تهیه و تولید مواد غذایی مانند رستوران ها، قنادی ها، پولک و نبات پزی ها و … مصرف می شود.
استفاده از جوهر زعفران به دلیل داشتن تارترازین بسیار خطرناک است. مصرف این ماده سبب بروز بیماری هایی مانند بیش فعالی در کودکان، معضلات گوارشی و آسمی، تومورهای تیروئیدی، تشدید میگرن، تاری دید، حساسیت ها و مشکلات پوستی نظیر پورپورا می شود.
ظرف زعفران تهران
ظروف بسته بندی زعفران با توجه به اهمیت روز افزون زعفران و علاقه کشاورزان به کشت زعفران در دیگر نقاط کشور در چند سال اخیر کاشت و برداشت زعفران در اکثر استانهای کشور مرسوم شده . زعفران از دیدگاه جهانی یک کالای لوکس و گرانبها محسوب می شود و با توجه به اینکه ایران قطب اصلی کشتار زعفران در جهان محسوب می شود. تجارت زعفران ایرانی و خصوصا بسته بندی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. زعفران یکی از با ارزش ترین چاشنی(ادویه) در جهان می باشد و با توجه به شرایط توضیح داده شده بسته بندی زعفران یکی از مهمترین ارکان پخش ، توزیع و جمع آوری زعفران می باشد. با توجه طبق روال همیشگی یک محصول با ارزش نیاز به یک بسته بندی لوکس و با کیفیت و استاندارد دارد. یکی از برداشتهای اشتباه از تعدادی کسبه به این بوده که ظروف بسته بندی زعفران یک هزینه اضافی و بی بهره می باشد که این طرز فکر کاملا اشتباه می باشد. شرکت سافرون تهران با تجربه 10 ساله در پخش ملزومات بسته بندی زعفران و تجربیات حاصله به این نتیجه رسیده است که تاثیر انتخاب یک بسته بندی مناسب زعفران می تواند حتی 50 درصد اثر گزاری مناسبی بر روی مشتری داشته باشد. تا چند سال اخیر قطب ظروف بسته بندی زعفران و زعفران در استان خراسان بوده و با توجه به آنکه کشت این محصول در اکثر استان های کشور شروع شده و همچنین توجه و علاقه بسیاری از تاجران برای تجارت این محصول با ارزش نیاز به یک فروشگاه ظروف بسته بندی زعفران در مرکز کشور و تهران احساس می شود. این شرکت مفتخر است که یکی از بزرگترین و تخصصی ترین مرکز پخش ظروف بسته بندی زعفران در کل کشور در حال فعالیت می باشد.
زعفران شیگوار
زعفران شیگوار مزه ی تلخی دارد و نباید مزه ای غیر از آن مثل مزه ی شیرین بدهد که در صورت داشتن مزه ی شیرین قطعا به آن مواد قندی مثل آب قند جهت سنگین شدن وزن آن اسپری شده است، پس به این مورد هم حتما توجه داشته باشید. اگر خیلی دقیق تر رشته های گل زعفران وحشی خشک شده رو بررسی کنید متوجه میشوید که رشتههای زعفران اصل شیپوری شکل هستند که یکی از مهمترین موارد تشخیص زعفران شیگوار به شمار می رود.
رنگ ان تیره است . بسیار شاهد این هستیم که افراد در مواجه با رنگ تیره زعفران گمان میکنند که زعفران کهنه است و یا مرغوب نیست اما اصلا اینگونه نیست و باید توجه داشته باشیم که رنگ زعفران اصل تیره بوده و روشن نیست.بوی بسیار تندی دارد و به محض اینکه درب آن باز می شود فضای داخل اتاق از عطر آن پر می شود، البته زعفرانی که چند سال از چیدن آن گذشته باشد عطر و بوی بسیار ضعیفی دارد و به راحتی نمی تواند فضا را معطر کند.زعفران سرگل اصل و درجه یک سرعت رنگدهی بسیار پایینی دارد و این فاکتور یکی از عوامل مهم در تشخیص زعفران اصل میباشد. اگر زعفران را بعد از خرید دم کردید و در حین دم کردن متوجه شدید که زعفران در حد چند ثانیه رنگ داد باید بدانید که زعفران شما تقلبی است.
زعفران اصل برای رنگدهی به حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد و در صورتی که در زمانی کمتر از این به طور مثال ۵ دقیقه دم بکشد میتواند نشان از تقلبی بودن زعفران باشد. ممکن است برای برای افزایش رنگ زعفران به آن رنگ افزوده باشند تا هم وزن آن سنگینتر شود و هم رنگزایی بیشتری داشته باشد.
زعفران هیرکانیا
زعفران هیرکانیا یگانه محصول شرکت زرین نهاده گستر هیرکانیا به شماره ثبت 13111تهیه شده از مزارع تحت نظارت ماست و دارای بهترین نتیجه ها در آزمایش های استاندارد زعفران به لحاظ عیار کروسین و پیکروکروسین و سافرانال و فلزات سنگین و بارِ میکروبی. مناسب جهت صادرات چون کاملا ارگانیک هست و چنانچه نتیجه مطلوب بابت اورگانیک بودن حاصل نشد عودت وجه کالا رو تضمین میکنیم شاید برای شما هم جالب باشد که بدانید این شرکت در سال 1392 با توجه به شرایط اقلیمی کشور به لحاظ کم آبی و سازگار بودن گیاه زعفران با کم آبی این گیاه پربرکت و کم توقع را برای ترویج انتخاب نمودیم و پس از پس از پژوهش و تحقیق فراوان توانستیم به نقاط ضعف الگوهای کشت سنتی این گیاه پی ببریم و بر این اساس با دانشی آمیخته به تجربه نیاکانمان نسبت به اصلاح الگوهای کشت سنتی اقدام نمودیم تا راندمانی بالاتر به لحاظ کمی و کیفی در کشت سنتی داشته باشیم و به جهت گسترش کشت و کار زعفران در اقلیم های ناسازگار به لحاظ آب و هوایی شیوه های نوین را بهینه و خلق نمودیم . از قبیل کشت به شیوه فوگ پونیک (کشت تلفیقی) و شیوه ابتکاری هیرکانیا پونیک ( کشت ثابت در گلخانه پلاستیکی ) .
در سال های دهه 90 افتخار آموزش کشت و کار زعفران به شیوه های زراعی اصلاح شده و شیوه های نوین گلخانه ای به بیش از 400 متقاضی داشته ایم . و نیز به عده ی کثیری از کشاورزان زعفران کار بصورت رایگان در زمینه ی اصلاح شیوه های کشت و استفاده بهینه از نهاده های تولید مشاوره ارائه نموده ایم . در سال 1398 با هدف ساماندهی به زنجیره تولید که توسط آموزش دیدگان ما و نیز کشاورزان تحت مشاوره شکل گرفته بود اقدام به ثبت شرکت و علامت تجاری ( زعفران هیرکانیا ) نمودیم، تا بتوانیم با حذف واسطه ها و با داشتن مجوزهای قانونی نسبت به بسته بندی و ارائه محصولی با کیفیت و قیمتی مناسب به هموطنان عزیز اقدام نمائیم . این شرکت در سال 1399 با ارائه ی شیوه کشت هیرکانیاپونیک به افتخار واحد فناور نائل آمد و قصد داریم به یاری خدا و تلاش مجدانه به سوی دانش بنیان شدن گام برداریم .
زعفران طباطبایی
هلدینگ BTT و زعفران طباطبایی دو شرکت دانش بنیان هستند که در سال 2006 تأسیس شده اند و بنای خود را از ابتدا بر کیفیت و نوآوری بنا نهاده اند. این شرکت به عنوان مخترع و مجری استخراج مواد فعال زعفران به عنوان پودر در سال 2019 ، سرمایه گذار و مجری اولین پروژه کشت بدون خاک زعفران (هیدروپونیک) در ایران ، همچنین طراح و مجری اولین گلخانه هوشمند کاملاً اتوماتیک کشت بدون خاک زعفران و تحقیقات دیگر در مورد زعفران بوده است.این شرکت به عنوان یک تولید کننده و صادر کننده تخصصی ، نوآورانه ، صادقانه ، جدی و برجسته تولیدکننده زعفران مرغوب با بسته بندی متفاوت ، از داشتن مشخصات بالایی برخوردار بوده که با تکیه بر خدمات مبتنی بر رضایت مشتری پایه گذاری شده.
همچنین ، شرکت هلدینگ تجارت توس و زعفران طباطبائی موفق به تولید بهترین محصول زعفران شده و زمینه را برای حضور محصولات خود در بازارهای داخلی و جهانی فراهم کرده است ، ما مفتخر به عرضه زعفران در بازارهای داخلی و خارجی هستیم و به بیش از 18 کشور صادرات داریم از جمله:ایتالیا، آلمان، انگلستان، کانادا و هند و …. می باشند و همچنین کسب رتبه 1 جهان و تولید کننده و صادر کننده برتر زعفران ناب ایرانی را دارد.
و در آخر خلاصه می گوییم گه یکی از راهکارهای خانگی برای سقط جنین استفاده از زعفران یا دارچپتوجه به متفاوت بودن وضعیت جسمانی هر خانم متفاوت است و نشانه ها و مدت زمانی که طول می کشد تا جنین سقط شود باهم بسیار فرق دارد.
بدون دیدگاه