هیچ چیز به اندازه یک سس هزار جزیره مهرام خوشمزه برای ارتقای یک غذا از خوب به عالی وجود ندارد.
فرقی نمی کند سیب زمینی سرخ کرده، سالاد یا تاکو می خورید من تضمین می کنم که ترکیب غذا با یک سس خوب آن را بی نهایت بهتر می کند.
به عنوان یک معتاد اصلی به سس با هزاران دستور العمل های مختلف سس در اینجا در وب سایت من، شاید من مغرضانه هستم، اما من بر اعتقادات خود می ایستم!
سس هزار جزیره یکی از آن سس های همه کاره دیوانه کننده ای است که با انبوهی از غذاهای مختلف به خوبی کار می کند.
متأسفانه، نسخههای خریداریشده در فروشگاه، کالری، کربوهیدرات و چربی فوقالعاده بالایی دارند.
این نسخه خانگی سالم به همان اندازه خوشمزه است (اگر نه بیشتر) از نسخه های ناسالم، و باعث می شود که اغراق کامل بدون گناه ایجاد شود.
من از این سس برای همه سالادها، ساندویچ ها و برگرهای مورد علاقه ام استفاده کرده ام.
من حتی از آن به عنوان سس غوطه وری برای قاچ های سیب زمینی پخته استفاده کرده ام و هنوز ناامید نشده است.
این دستور تهیه سس هزار جزیره سالم ترکیبی عالی از شور و شیرین دارد تا طعم همه چیز کمی خوشمزه تر شود.
هنگامی که این دستور غذا را امتحان کردید، می توانید با آن سس های ناسالم و گرانقیمت فروشگاهی خداحافظی کنید و به نسخه جدید خانگی مورد علاقه خود سلام کنید.
آن را روی سالاد، برگر، برگر یا به عنوان سس غوطه ور کردن سبزیجات خام و سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.
هزار جزیره سس یک سس سالاد و چاشنی آمریکایی است که به طور سنتی با پایه مایونز، سس کچاپ و طعم شیرین درست می شود.
در حالی که ما منشا دقیق آن را نمی دانیم، می دانیم که سس سالاد در اوایل قرن بیستم در منطقه Thousand Island نیویورک اختراع شد (از این رو نام آن است).
دستور غذای اصلی نیاز به یک تخم مرغ آب پز را دارد که از صافی عبور داده شود، که به عنوان یک عامل غلیظ کننده در سس استفاده می شود.
با این حال، در این دستور غذا، ما آن را ساده نگه می داریم و از این جزء خودداری می کنیم.
در صورت تمایل می توانید یک تخم مرغ آب پز نیز اضافه کنید.
بدون دیدگاه