زعفران اصل به حدود 30 دقیقه زمان نیاز دارد تا رنگ دهی آن انجام شود ولی اگر زعفران تقلبی باشد در زمان کمی دم می کشد‌. زعفران به عنوان ادویه ای با ارزش در دنیا شناخته می شود و آشنایی روز افزون مردم با فوائد دارویی و غذایی آن باعث شده خرید و مصرف آن رونق فراوانی بگیرد و در صنایع متعددی استفاده شود، یکی از این صنایع، صنعت آرایشی و بهداشتی می باشد.

زعفران تقلبی کادویی زینتی

زعفران عمده

زعفران عمده خرید و فروش زعفران ایرانی عمده به صورت آنلاین رونق فراوانی گرفته است، که این موجب شده تمام مشتریان سراسر کشور بتوانند به راحتی به این نوع محصول دسترسی پیدا کنند و انواع زعفران را به راحتی تهیه نمایند. در این جا ما برای آشنایی شما عزیزان مدل های مختلف زعفران را برای شما شرح داده ایم:

  • زعفران دسته: این نوع زعفران با نام های زعفران دخترپیچ یا رشته کامل شناخته می شود و پس از خشک شدن رشته های زعفران تهیه می گردد. به دو صورت یک سویه و دو سویه رشته های زعفران روی هم قرار می گیرند. در روش یک سویه، خامه ها در یک سمت و کلاله ها در یک سمت دیگر روی هم قرار می گیرند ولی در روش دو سویه خامه ها در وسط و کلاله ها در اطراف قرار می گیرند. از دید مشتریان معمولا روش دو سویه جذاب تر می باشد، چون رشته های قرمز رنگ زعفران یا کلاله که در اطراف محصول وجود دارند، باعث زیباتر شدن زعفران شده اند. مقدار کلاله ها و خامه ها با توجه به کیفیت گل زعفران می تواند، متفاوت باشد. به عنوان نمونه، کلاله هایی که اندازه کوتاه تری دارند، فرخوردگی آن ها زیاد می باشد و نسبت به دیگر انواع زعفران عطر و قدرت رنگ بخشی کمتری دارند.‌ قدرت رنگ دهی این نوع زعفران 120 تا 150 واحد می باشد و زعفران درجه چهار است.‌
  • زعفران سرگل: فاقد از بخش زرد رنگ ( خامه ) می باشد و تنها بخش قرمز رنگ کلاله در آن وجود دارد‌. این نوع زعفران قدرت عطر بخشی و رنگ دهی بالاتری نسبت به دیگر زعفران ها دارد به همین دلیل از محبوبیت بیشتری برخوردار می باشد و به آن زعفران اصل می گویند. بین 210 تا 260 واحد قدرت رنگ دهی این نوع زعفران می باشد.
  • زعفران نگین: بدون خامه است و از کلاله های با حجم بسیاری تشکیل شده است لذا عطر و قدرت رنگ دهی آن بسیار بالا می باشد و از فاخرترین و گران ترین زعفران شناخته می شود‌ و در انواع مختلفی مانند شبه نگین، نگین درجه یک، نگین سور و نگین پرسی دسته بندی می شود‌. این نوع زعفران تخت و صاف می باشد و فرخوردگی ندارد بین 230 تا 270 واحد قدرت رنگ دهی آن است.
  • زعفران پوشال: همانند زعفران سرگل می باشد و همراه با کلاله ها مقدار کمی خامه هم دارد حدود 2 تا 3 میلی متر مقدار خامه در این نوع زعفران می باشد و به دلیل این که کلاله بیشتری دارد، عطر بخشی و قدرت رنگ دهی بالایی دارد و بین 25 تا 170 واحد قدرت رنگ دهی آن می باشد و به صورت زعفران درجه یک، درجه دو و سه وجود دارد‌‌.
  • زعفران سفید: دارای بخش زرد رنگ یا همان خامه می باشد به همین دلیل به آن زعفران سفید می گویند.
  • زعفران نرمه: در تهیه لوازم آرایشی و بهداشتی به عنوان مواد اولیه استفاده می شود‌ و شامل اضافات رشته های زعفران می باشد و چون همانند پودر است به آن پودر زعفران می گویند.

گل زعفران ب چ دردی میخوره

گل زعفران ب چ دردی میخوره گل زعفران دارای خاصیت های مختلفی می باشد به عنوان نمونه، دارای خاصیت آنتی رادیکال است و می تواند با رادیکال های آزاد که تهدیدی برای بدن و قلب هستند، مبارزه کند‌‌. به بهبود سرطان کمک خواهد کرد و این به دلیل ترکیبات فانکشنال و خاصیت آنتی اکسیدانی آن می باشد. گلبرگ های فواید زعفران برای سلامتی بدن، پیشگیری و درمان سرطان کبد فوق العاده می باشند‌.

برای تسکین درد دوران قاعدگی توصیه می شود دم کرده ای زعفران را میل کنید، چون یک دمنوش فوق العاده برای تنظیم قاعدگی می باشد. به درمان اختلالات عصبی و افسردگی کمک می کند، چون آنتوسیانین های موجود گل زعفران به درمان افسردگی کمک می کنند و باعث ایجاد نشاط و شادی در افراد می شوند. کاهنده فشار خون می باشد و خاصیت آرام بخشی دارد. گل زعفران در حوزه آرایشی و بهداشتی هم استفاده می شود و به عنوان آبرسان به پوست، کرم، رژلب، سایه چشم، ضد چروک، تمیز کننده پوست و… مورد استفاده قرار می گیرد. گل زعفران را می توانید به صورت های زیر مصرف کنید:

  • دمنوش گل زعفران: این نوع دمنوش خاصیت های کلاله های گل زعفران را دارد و برای دم کردن گل زعفران باید داخل آب جوش مقدار از گلبرگ های زعفران را بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید. این نوع دمنوش موجب هضم غذا می شود و برای جلوگیری از رشد تومور ها از عصاره آن استفاده می کنند.
  • پودر گلبرگ زعفران: برای تهیه رنگ های خوراکی، رنگ لباس و رنگ فرش استفاده می شود و به دلیل خاصیت رنگ ریز بودن در مصارف تجاری و صنعتی امروزه از پودر گلبرگ زعفران استفاده می کنند.
  • مربای گلبرگ زعفران: گلبرگ های زعفران طعم و مزه خاصی به مربا می دهند و برای طعم دهندگی بهتر می توانید از زعفران دم کرده همراه آن استفاده کنید.

زعفران پرسیکو

زعفران پرسیکو زعفران پرسیکو، با بهترین کیفیت بسته بندی و عرضه می شود و شما عزیزان می توانید در هر نقطه ای از کشور که ساکن هستید به صورت آنلاین آن را سفارش دهید. زعفران از قسمت های مختلفی تشکیل شده است، که از بخش های مختلف زعفران می توان موارد زیر را نام برد:

  • رشته های زعفران: از رشته های سرخ رنگ زعفران به عنوان مصرف خوراکی در جهان مورد استفاده قرار می گیرد. از این رشته ها در صادرات زعفران و صنعت دارویی استفاده می شود‌.
  • زردی زعفران: زردی زعفران همان پرچم زرد رنگ زعفران می باشد که در شیرینی پزی ها و بستنی فروشی ها استفاده می شود.
  • گلبرگ زعفران: خواص ضد افسردگی و شادابی دارد و برای تهیه دمنوش گلبرگ های زعفران استفاده می شود.
  • ریشه زعفران: همان قسمت سفید رنگ کلاله زعفران می باشد که قدرت رنگ دهی پایینی دارد و مانند رشته های زعفران خواص آن می باشد. در شیرینی پزی ها و بستنی فروشی ها استفاده می شود و برای تهیه انواع خورشت ها و انواع غذا ها کاربرد دارد‌ و از پیاز زعفران که در عمق 20 تا 30 متری زمین می باشد، به دست می آید.

جینسینگ و عسل و زعفران

جینسینگ و عسل و زعفران از ترکیب جینسینگ، عسل و زعفران یک معجون عالی می توان تهیه است که برای باروری مفید می باشد و قدرت جنسی را افزایش می دهد. جینسینگ نوعی گیاه دارویی می باشد، که در خانواده گیاهان همیشه سبز قرار دارد و دارای ریشه های گوشتی است. این گیاه برای درمان عفونت ریه و بهبود بیماری آسم مفید می باشد، به درمان استرس و اضطراب کمک می کند.‌

با تهیه این معجون می توانید از خواص عسل، چینسینگ و زعفران بهره مند شوید، چون این سه مواد به تنهایی پر از خاصیت می باشند و هنگامی که با هم ترکیب شوند، خواص حیرت انگیزی پیدا می کنند و می توانند هر سه تمام ویتامین ها و ترکیبات آلی مورد نیاز بدن را تامین نمایند و به سلامتی بدن کمک کنند.

زعفران ضد التهاب

زعفران ضد التهاب زعفران ضد التهاب و ضد درد می باشد و مصرف آن می تواند، خطر التهاب در بدن را کاهش دهد. علاوه بر این، زعفران از خاصیت های دیگری هم برخوردار می باشد. به عنوان نمونه، روند تولید گلبول های سفید خون را افزایش می دهد و به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند و این به دلیل مقداری از ویتامین C یا اسید اسکوربیک می باشد، که در زعفران وجود دارد.‌

باعث افزایش گردش خون در بدن می شود و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد، تقویت کننده انرژی می باشد. گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد و باعث می شود اکسیژن به اندام های بدن برسد و گردش خون افزایش پیدا کند و این به دلیل مقدار زیادی آهن می باشد، که در زعفران وجود دارد. به دلیل این که گشاد کننده عروق است از فشار بر روی شریان ها و افزایش فشار خون جلوگیری می کند و از قلب محافظت می نماید و خطر حملات قلبی را کاهش می دهد.‌

سطح قند خون را کنترل می کند، چون مقدار قابل توجه ای از منگنز در آن وجود دارد، بنابرین افرادی که از دیابت رنج می برند باید زعفران مصرف کنند.‌ خاصیت ضد افسردگی طبیعی دارد و باعث از بین رفتن افسردگی می شود. موجب تقویت استخوان ها می شود و از پوکی استخوان جلوگیری خواهد کرد و این به دلیل ترکیبات آلی می باشد، که در آن وجود دارد.‌ دارای مقدار زیادی ویتامین B6 است که می تواند به عملکرد سیستم عصبی بدن کمک کند و از اختلالات خطرناک جلوگیری نماید.‌ ترکیبات آنتی اکسیدانی که در زعفران وجود دارد، موجب شده رادیکال های آزاد بدن از بین برود و از مرگ سلول های سالم جلوگیری شود.‌

زعفران گناباد

زعفران گناباد زعفران گناباد، یکی از بهترین و مرغوب ترین زعفران های ایرانی می باشد که با مرغوبیت عالی و قیمت استثنایی توسط فروشگاه های اینترنتی عرضه می شود‌. زعفران هراتی علاوه بر این که برای بدن فواید زیادی دارد، برای سلامتی پوست هم خواص فراوانی دارد، که از خواص زعفران برای پوست می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

  • زعفران به دلیل آنتی اکسیدان هایی که دارد، می تواند رادیکال های آزادی که توسط اشعه ماوراء بنفش بر روی پوست ایجاد می شود را از بین ببرد و از پوست در برابر نور آفتاب محافظت می کند. خاصیت نرمی و ارتجاعی پوست را افزایش می دهد.
  • خاصیت ضد التهاب و ضد التیام بخشی دارد و می تواند به درمان آکنه و جوش کمک کند و موجب کلاژن سازی پوست می شود و به شفافیت و درخشندگی پوست کمک می کند زیرا منبع ویتامین A و C است و می تواند کک مک و لکه های تیره روی پوست را از بین ببرد.
  • باعث کاهش سرعت پیری می شود زیرا ویتامین A فراوانی دارد و از چروک شدن و زخم شدن پوست جلوگیری خواهد کرد.

زعفران صادراتی

زعفران صادراتی برای خرید زعفران صادراتی می توانید به روش آنلاین اقدام کنید، تا بدون واسطه و با اطمینان از مرغوبیت بتوانید از سراسر کشور محصول را تهیه کنید. برای تشخیص زعفران اصل از زعفران تقلبی روش های مختلفی وجود دارد، که از این روش ها می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

  • چشیدن زعفران: زعفران اصل مزه تلخی دارد ولی اگر مشاهده کرده اید زعفران مزه ای غیر از این دارد، به مرغوب بودن آن شک کنید.
  • شیپوری شکل بودن رشته های زعفران: اگر رشته های گل زعفران را به خوبی بررسی کنید، مشاهده می نمایید که شیپوری می باشند.
  • رنگ: زعفران اصل دارای رنگ تیره ایی می باشد. برخی از افراد با دیدن رنگ تیره زعفران گمان می کنند که زعفران نامرغوب یا کهنه می باشد در صورتی که این طور نیست و زعفران اصل رنگ تیره ای دارد و روشن نمی باشد. زعفران اگر رنگی غیر از زرشکی تیره داشت، نشان می دهد که زعفران تقلبی است.
  • تقلب در زعفران با گیاه گلرنگ: در تقلب زعفران از گیاه گلرنگ استفاده می کنند و سودجویان با رنگ کردن گیاه گلرنگ و ترکیب آن با زعفران سعی می کنند، وزن زعفران را بالا ببرند. گلرنگ از نظر ساختار، عطر و بو کاملا با زعفران فرق می کند و با کمی توجه می توانید آن را در زعفران تشخیص دهید.
  • عطر و بو: زعفران اصل عطر و بوی تندی دارد علی الخصوص هنگامی که تازه برداشت شده است و می تواند عطر آن فضا را پر کند. زعفرانی که چند سال از برداشت آن گذشته عطر و بوی ضعیفی دارد.
  • سرعت رنگ دهی: زعفران اصل و درجه یک رنگ دهی آن با سرعت پایینی انجام می شود، به طوری که هنگام دم کشیدن مدت زیادی زمان می برد تا رنگ دهی آن به خوبی انجام شود، بنابرین اگر در هنگام دم دادن زعفران متوجه شده اید، چند ثانیه بیشتر رنگ دهی آن طول نکشید به اصل بودن زعفران شک کنید.
  • وزن زعفران: زعفران اصل وزن زیادی ندارد. زعفران را می توانید با آغشته کردن آن با موادی مانند نمک، عسل و اسپری کردن نوشابه وزن آن را زیاد کنید.
  • زعفران اصل چرب نیست: برای تشخیص اصل بودن زعفران می توانید، رشته های زعفران را بین روزنامه یا کاغذ کاهی قرار دهید و اگر روی آن ها چربی یا روغن مشاهده کرده اید، نشان می دهد، که زعفران تقلبی است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *