یکی از بهترین و مفیدترین سوغاتیهای کشور ایران به خصوص استان خراسان زعفران است. برند بهرامن یکی از ارائه دهندگان آن است که نمونه های صادراتی و کادویی بسیار متنوعی را برای مشتریان صادراتی تولید و عرضه می کند. بیشتر بسته بندی های زعفران، زعفران سرگل و نگین هستند که به صورت کاملا سفارشی و خاص بسته بندی میشود.زعفران بهرامن یکی از قدیمی ترین و بهترین تولید کنندگان و عرضه کنندگان زعفران ناب ایرانی به سراسر جهان است. که در هر جای جهان به عنوان برندی ناب با محصولات با کیفیت شناخته شده است.

زعفران بهرامن صادراتی کادویی

زعفران لاکچری

زعفران لاکچری زعفران یکی از محصولات صادراتی ایران است که در سراسر جهان خریداران زیادی دارد. برای رقابت در بازار های بین المللی باید در بسته بندی زیبا و لاکچری ارائه شود. این بسته بندی ها اغلب مقوایی هستند. علاوه بر زیبایی بسته بندی باید از محصول محافظت کند و هم اینکه بگونه ای باشد که ان را به مشتری نشان دهد تا خریدار از مرغوبیت و سلامت کالا مطمئن شود. رعایت اصول جهانی بسته بندی کالا نشان دهنده احترام تولید کننده به سلیقه مشتریان است. رعایت این اصول مشتریان بیشتری را جذب کالای شما کرده و فروش زعفران شما بالاتر خواهد رفت.

گل زعفران نماد چیست

گل زعفران نماد چیست اگر نگاهی به شاهنامه و بسیاری از اشعار فارسی بیندازید می‌توانید نام زعفران را بارها و بارها ببینید. زعفران در فرهنگ و ادبیات فارسی فراتر از یک ادویه جایگاه دارد. هزاران سال است که شاعران و نویسندگان ایرانی از نمادها و سنبل‌های زعفران در داستان‌ها، غزلیات و حتی ضرب‌المثل‌های خود استفاده می‌ کنند. زیرا زعفران یکی از مهم‌ترین یادگاری‌های سرزمین مادری‌مان ایران است که با تاریخ کشورمان گره خورده است.

از قدیم الایام، زعفران به مهم‌ترین کالای صادراتی در سرزمین‌ما بوده است که خاصیت درمانی آن، این گل زیبا را به یک گل معجزه‌آسا تبدیل کرده بود. نه‌تنها در بسیاری از کتاب‌های طب سنتی از خاصیت درمانی گل زعفران گفته شده است، بلکه در بسیاری از کتاب‌های شعر و ادبیات هم به زعفران اشاره شده است.

بسیاری از شاعران در اشعار خود زعفران را ستایش کرده اند. زیرا زعفران در فرهنگ ایرانی دارای نمادهای مختلف است. برای مثال، از زعفران به‌عنوان نماد ارزشمند بودن و ناخوش بودن عاشق از معشوق نیر یاد می‌شود. زیرا زعفران همیشه یکی از گران‌ترین ادویه‌های جهان بوده است و همین علت به آن طلای سرخ می‌گویند. همین گران‌بها و نایاب بودن این ادویه باعث شده تا از زعفران با معنای با ارزش بودن در اشعار شاعران فارسی یاد شود.

زعفران رضوی

زعفران رضوی زعفران، که به طلای قرمز معروف است؛ ا قدیم الایام به غذاهای ما ایرانیان طعم و رنگ و بوی خاصی میدهد. تحقیقات نشان داده که این ادویه گران قیمت می تواند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کند و سیستم ایمنی بدن را بالا برد. زعفران گیاهی از راسته مارچوبه‌سانان و تیره ی زنبقیان است. به خاطر رنگ زیبا و قیمت بالایی که دارد به ادویه طلایی نیز گفته میشود. بیش از ۴ هزار سال است که از زعفران برای خوش بو و خوش طعم کردن غذاها استفاده میکنند. امروزه بیش از ۹۰ درصد زعفران دنیا در ایران و بیشتر ان در استان خراسان تولید می شود.

در زعفران ترکیبات شیمیایی مختلفی وجود دارد که ایجاد کننده طعم، رنگ و خواص زعفران است. یک قاشق غذاخوری زعفران دارای ارزش غذایی زیر است: کربوهیدرات ۱,۳۷ گرم چربی ۰,۱۲ گرم پروتئین ۰,۲۴ گرم ویتامین ها: ویتامین C : ۱,۷ میلی گرم ویتامین B۹ : ۰,۰۰۲ میکرو گرم ویتامین B۶ : ۰,۰۲ میلی گرم ویتامین B۳ : ۰,۰۳ میلی گرم ویتامین B۲ : ۰,۰۱ میلی گرم مواد معدنی: آهن: ۰,۲۳ میلی گرم منیزیم: ۶ میلی گرم منگنز: ۰,۶ میلی گرم مس: ۰,۰۱ میلی گرم فسفر: ۵ میلی گرم پتاسیم: ۳۶ میلی گرم کائمفرول : ۴,۳ میلی گرم.

زعفران طب سنتی

زعفران طب سنتی زعفران همیشه در بین ایرانیان جایگاه ویژه ای داشته است، طعم و عطر دلپذیر آن همیشه یاد آور غذاهای خوش طعم ایرانی است. ایرانیان علاوه بر اینکه از زعفران برای تزئین غذاها استفاده میکنند، از خواص این ادویه ارزشمند نیز بهره می برند، زعفران در طب سنتی از جایگاه ویژه ای برای درمان انواع بیماری از جمله اضطراب، استرس و افسردگی برخوردار بوده است.

در طب سنتی ایرانی زعفران به عنوان یک داروی آرام بخش، مسکن، ضد اسپاسم و تقویت کننده معده معرفی شده است. با توجه به رنگ بسیار غلیظی که زعفران دارد در صنایع آرایشی، داروسازی و قنادی نیز از ان بهره میبرند.

زعفران گیاهی است بومی ایرانیان که دارای طبع گرم و خشک است و مصارف خوراکی و درمانی بسیاری دارد. از نظر طب سنتی زعفران از نظر گرمی در سطح دو و از نظر خشکی در سطح یک گیاهان و مواد غذایی قرار گرفته است.

در طب سنتی هر گیاه دارویی و عناصر اعم از جامدات و مواد معدنی و گیاهان از نظر خشکی، تری، سردی و گرمی به چهار درجه تقسیم بندی می شوند. به ‌عنوان مثال میزان گرمی یک عنصر در این تقسیم بندی درجه یک آن شامل مواد غذایی است، درجه دو جنبه دارویی دارد و درجه سه گرمی به گونه است که استفاده مکرر و تکرار در مصرف ان بیماری زا است و درجه چهار آن به مفهوم این است که این ماده جزو سموم بوده و مصرف ان باعث مسمومیت می شود.

زعفران از گیاهانی است که بیشتر از آنکه مصرف غذایی داشته باشد مصرف دارویی دارد و آثار مثبتی هم در درمان بسیاری از بیماری ها دارد.از نظر خشکی، زعفران یک گیاه مفید در دفع اخلاط فاسده و دافع بلغم است.

از نظر طب سنتی زعفران جذب مواد غذایی و داروها را به قلب افزایش می‌دهد. همچنین مصرف آن نشاط اور و تقویت‌کننده قلب است. زعفران از جمله ادویه‌هایی است که در آشپزی ایرانی جایگاه ویژه‌ای دارد و بسیاری از خانم‌های ایرانی برای بهبود رنگ و عطر غذا از آن بهره میبرند.

مصلح زعفران: میتوان از زعفران در غذاهایی که طبع سرد دارد، برای دفع سردی استفاده کرد و بالعکس.

فواید و مضرات زعفران:

  • مصرف چای زعفران هضم غذا را آسان میکند، مسکن درد بوده و یک قاعده‌آور قوی است. زعفران گیاهی خون ساز است و گردش خون را در بدن آسان می‌کند، برای رفع خونریزیهای شدید بعد از زایمان مفید است. زعفران به دلیل طبع گرم و ترکیبات آن تقویت کننده قوای جنسی در مردان و زنان است.
  • زعفران تصفیه کبد است و در درمان بیماریهای کبد از جمله کبد چرب بسیار مفید خواهد بود.
  • به رفع سرفه های مکررو درمان برونشیت کمک می‌کند.
  • چای زعفران کلیه و مثانه را از مواد زائد و سموم پاکسازی می‌کند.
  • دارویی آرام بخش و خواب‌آور است.
  • نفخ معده را برطرف می‌کند.
  • ادرارآور است و در درمان سنگ کلیه مفید خواهد بود.
  • رنگ پوست را روشن میکند.
  • توصیه می شود افراد بلغمی و افراد چاق هرروز مقداری زعفران بخورند.
  • زعفران حافظه و یادگیری را تقویت میکند.
  • فشارخون را کاهش میدهد.
  • چربی خون را کاهش میدهد.
  • در درمان آسم بسیار موثر است.
  • برای نفخ شکم و دندان درد نیز موثر است.
  • افرادی که مزاج صفراوی و کبد گرم دارند عنصر آتش در آنها بالا است به همین علت از زعفران بهره چندانی نمی برند اما اکثریت افراد مزاج مختلط داشته به گونه ای که کبد گرم و اندام های سرد دارند. توصیه میشود این افراد زعفران را بصورت موضعی مصرف کنند.
  • از جمله کاربردهای زعفران استفاده از آن برای تسهیل زایمان های سخت است.
  • جلوگیری از سکته مغزی با رفع انسداد عروق.
  • درمان کبد چرب با دوبار استفاده در هفته.
  • گلبرگ و کلاله زعفران قدرت بینایی را افزایش میدهد.
  • از زعفران بصورت ضماد شده برای درمان بیماری نقرس و درد مفاصل استفاده میکنند.
  • برای تقویت قلب مواد غذایی مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد که در میان آنها زعفران نقش ویژه‌ای دارد.این طلای سرخ به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان بالا تقویت کننده قلب و پیشگیری‌کننده از انواع بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان است.
  • پزشکان طب اسلامی در ترکیب داروهای مورد استفاده برای بیماران قلبی زعفران اضافه میکنند تا هدایت و نفوذ دارو به قلب بهتر انجام شود.
  • از نظر طب نوین زعفران مانع از افزایش کلسترول و تری گلیسیرید و چربی بد خون است و از رسوب آن‌ها در عروق جلوگیری می‌کند.
  • زعفران به دلیل داشتن ویتامین c سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند. همان‌طور که می‌دانید بخش مهمی از دفاع ایمنی بدن، بر عهده گلبول‌های سفید خون است و این گلبول‌ها برای داشتن فعالیت بهتر به ویتامین c نیاز دارند.
  • در زعفران ماده ای به نام فرار سافرانال وجود دارد که یک مسکن طبیعی برای کاهش درد است. این ماده خاصیت ضدعفونی نیز دارد. این ماده میتواند به عنوان ضد درد برای کودکان مصرف شود و همچنین یک ضد درد قوی و طبیعی برای درد دندان نیز هست.
  • تحقیقات نشان میدهد تزریق عصاره زعفران به افراد مبتلا به سرطان، تا حد زیادی از رشد سلول‌های سرطانی انها جلوگیری میکند.
  • زعفران با کاهش دادن اشتهای کاذب زودتر به فرد احساس سیری میدهد بدین ترتیب می‌تواند بر روند لاغری افراد تاثیرگذار باشد. در نتیجه مصرف کمی زعفران قبل از صرف غذا می‌تواند میل به غذا را کاهش میدهد. زغفران همچنین سوخت و ساز قند و چربی را در بدن بالا میبرد.
  • این گیاه کمترین آلرژی در افراد ایجاد نمیکند همچنین می‌تواند تنفس را آسان تر کند و در درمان آسم نیز تاثیر مثبتی خواهد داشت.
  • مواد معدنی ویژه‌ای در زعفران موجود است که می‌تواند جذب کلسیم را افزایش دهد. همان‌طور که می‌دانید کلسیم عنصری اساسی برای حفظ سلامت استخوان است. به همین علت مصرف زعفران می‌تواند سلامت استخوان‌های شما را تضمین کند.
  • وجود منگنز در زعفران باعث میشود که با مصرف آن سطح قند خون شما کنترل شود و از دیابت پیشگیری کرده و سطح قند خون افراد دیابتی را کنترل میکند.
  • زعفران در درمان ناباروری آقایان نیز تاثیر زیادی دارد. مصرف زعفران می‌تواند کیفیت و تحرک اسپرم‌ها را بهبود بخشد.
  • زعفران سرشار از انواع آنتی اکسیدان‌ها و مواد معدنی است. به همین علت می‌تواند با تاثیر بر فولکول‌های مو، رشد مو را تحریک کند. این ماده برای کم مویی و طاسی منطقه‌ای نیز مفید است. برای جلوگیری از ریزش مو می‌توانید زعفران را با شیر و شیرین‌بیان ترکیب کنید و این مخلوط را که اکسیر رشد مو نامیده می‌شود، روی پوست سر مالیده، ماساژ دهید و پس از 30 دقیقه آن را آبکشی نمایید.

مضرات زعفران: از مضرات زعفران این است که روی سیستم تولید مثل اثر منفی دارد؛ بنابراین زنان باردار باید از خوردن زیاد زعفران در بارداری پرهیز کنند. زیرا زیاده روی در مصرف ان موجب سقط جنین میشود. زیاده روی در مصرف زعفران کارکرد کلیه را دچار مشکل میکند. مصرف ۵ گرم زعفران در یک وعده ‌غذایی موجب کاهش ضربان ‌قلب، سرگیجه ،استفراغ، بی حالی، زردی ‌پوست و عوارض بسیار خطرناک دیگر می‌شود و حتی ممکن است منجر به مرگ شود.

زعفران و لکنت زبان

زعفران و لکنت زبان کلام مهمترین رکن برای برقراری ارتباطات اجتماعی است. برخی از افراد به علت ابتلا به اختلالات گفتاری نمی توانند کلمات را به درستی ادا کنند. لکنت زبان یکی از اختلالات گفتاری است که در آن یک هجا بیش از حالت طبیعی کشیده و یا تکرار می شود. این اختلال گفتاری برای افراد مبتلا، مشکلات مختلفی را ایجاد میکند.

پزشکان طب سنتی معتقدند که لکنت زبان ریشه در سردی بیش از اندازه زبان و یا گرمی سر دارد. البته اگر علت آن گرمی سر باشد مصرف زعفران توصیه نمی شود. اما اگر لکنت زبان در اثر سردی زبان ایجاد شده باشد مصرف زعفران مفید خواهد بود. سردی زبان موجب شل شدن ماهیچه های زبان میشود به همین دلیل زبان نمی تواند به خوبی در دهان حرکت کند. بنابراین استفاده از زعفران می تواند یک کمک کننده در درمان لکنت زبان باشد. باید بدانید که استفاده از زعفران به معنای نادیده گرفتن گفتار درمانی نخواهد بود زیرا گفتار درمانی اصلی ترین روش درمان اختلال لکنت زبان است.

زعفران ترب

زعفران ترب زعفران گیاهی است که دارای پیاز است این پیاز پوسته های قهوه ای رنگی دارد. زعفران در جنوب غربی آسيا، جنوب اسپانيا و جنوب اروپا قابل کشت است. از قسمت کلاله نارنجی رنگ زعفران استفاده می شود. در طب سنتی ایرانی و طب آیورودای چین، از آن به عنوان یک خلط‌ آور و ضد سرفه قوی، آرام بخش، ضد آسم و قاعدگی‌آور استفاده می‌شود و از قرن ۱۶ تا کنون برای تهیه‌ی داروهای مختلف از ان استفاده می شود. این ادویه‌ی خارق‌العاده امروزه در بسیاری از کشورها مانند ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، ایران، یونان، ترکیه، و ایالت کشمیر و جامو در هند کشت می‌شود. خواص زعفران کیلویی خشک‌شده بسیار است که در تولید لوازم آرایشی، داروسازی و صنایع رنگ‌رزی استفاده میکنند.

زعفران قیمت روز

زعفران قیمت روز زعفران به عنوان رنگ دهنده و عطر دهنده غذا است که شهرتی جهانی دارد. زعفران مرغوب بهرامن یکی از زعفران های درجه یک ایرانی که در بسته بندی های مختلف و مناسب برای شما عزیزان ارائه شده است. این محصول با کیفیت با قیمتی مناسب در سراسر ایران و جهان قابل خریداری است. زعفران خواص فراوانی دارد و از بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *