خیار شور

Pickled cucumbers in bowl and glass jars on blue background. High quality photo


خیارشور به عنوان یک میان وعده مستقل و خیارشور بزرگ به عنوان یک عنصر در سالاد و وینیگرت، سوپ (ترشی، شور)، پیش غذای گرم و سرد استفاده می شود.

به شما پیشنهاد می کنم برای زمستان خیارشورهای خوشمزه تهیه کنید.

در این دستور به جای سرکه از اسید سیتریک استفاده می شود و ماریناد شیرین می شود و به لطف آن خیار شور نیز کمی شیرین می شود.

طعم این خیارها به گونه ای است که می توانید بلافاصله کل شیشه را بخورید.

محاسبه ادویه جات برای یک شیشه 1 لیتری.

برای تهیه یک شیشه 1 لیتری خیارشور شیرین به موارد زیر نیاز داریم:
خیار -چقدر داخل شیشه می رود.
برگ های ترب کوهی -1-2 قطعه؛
چتر شوید -2-3 قطعه؛
دانه فلفل  4-5 عدد؛
فلفل دلمه ای  3-4 عدد؛
برگ بو  3-4 قطعه؛
سیر  3-5 حبه.

خیار شور

برای ماریناد در هر 1 لیتر آب:
شکر  150 گرم؛
نمک  40 گرم؛
اسید سیتریک -1 قاشق چایخوری

شیشه ها را کاملا بشویید، تمام ادویه ها را کف آن قرار دهید. اگر برگ های ترب بزرگ است، کافی است یک برگ را روی یک شیشه لیتری قرار دهید.

همچنین چترهای شوید را در اندازه قرار دهید – اگر بزرگ است، 1 کافی است، کوچکتر – 2. ساقه ها را نیز باید برش دهید و در پایین قرار دهید. شیشه ها را با خیار پر کنید.

آب را بجوشانید و روی خیارها بریزید. بگذارید 20 دقیقه با درب پوشانده شود.

بعد از این مدت آب را خالی کرده و مقدار آن را اندازه بگیرید.
مقدار نمک، شکر و اسید سیتریک را بر اساس حجم مایع محاسبه کنید.
من 3 قوطی 1 لیتری و 2 قوطی 850 میلی لیتری داشتم، تازه 1 لیتر آب تخلیه کردم.
نمک و شکر را به آب اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
اسید سیتریک را در انتها اضافه کنید. درب ها را هم می جوشانیم.
ماریناد را روی خیارها بریزید و بلافاصله درب آن را ببندید.
برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود. شما نیازی به باز کردن بانک ندارید.
می توانید از هر دو شیشه با درپوش پیچ و رول استفاده کنید. خیارشور ترد و شیرین است.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *