خیارشور به عنوان یک میان وعده مستقل و خیارشور بزرگ به عنوان یک عنصر در سالاد و وینیگرت، سوپ (ترشی، شور)، پیش غذای گرم و سرد استفاده می شود.
به شما پیشنهاد می کنم برای زمستان خیارشورهای خوشمزه تهیه کنید.
در این دستور به جای سرکه از اسید سیتریک استفاده می شود و ماریناد شیرین می شود و به لطف آن خیار شور نیز کمی شیرین می شود.
طعم این خیارها به گونه ای است که می توانید بلافاصله کل شیشه را بخورید.
محاسبه ادویه جات برای یک شیشه 1 لیتری.
شیشه ها را کاملا بشویید، تمام ادویه ها را کف آن قرار دهید. اگر برگ های ترب بزرگ است، کافی است یک برگ را روی یک شیشه لیتری قرار دهید.
همچنین چترهای شوید را در اندازه قرار دهید – اگر بزرگ است، 1 کافی است، کوچکتر – 2. ساقه ها را نیز باید برش دهید و در پایین قرار دهید. شیشه ها را با خیار پر کنید.
آب را بجوشانید و روی خیارها بریزید. بگذارید 20 دقیقه با درب پوشانده شود.
بدون دیدگاه