محبوبیت چاشنی زیره سبز خشک در بین هموطنان ما روز به روز در حال افزایش است.
اکنون تعداد زیادی از مردم این محصولات را از سوپرمارکت ها و فروشگاه های تخصصی خریداری می کنند و فعالانه از آنها در آشپزی روزانه خود استفاده می کنند.
اما تعداد کمی از مردم می دانند که این ادویه نه تنها طعم جالبی دارد، بلکه می تواند اثر درمانی نسبتاً فعالی نیز داشته باشد.
زیره یک ادویه شگفت انگیز است، بیایید سعی کنیم دریابیم که چه خواصی از این محصول می تواند برای بدن ما مفید باشد، دستور العمل هایی را برای درمان با استفاده از این ادویه در نظر بگیریم و همچنین در مورد استفاده از این چاشنی در آشپزی صحبت کنیم.
زیره ادویه ای است که بسیاری از ما آن را با نام دومش می شناسیم زیره. این محصول توسط گیاه شناسان متعلق به جنس جعفری است.
اعتقاد بر این است که ادویه زیره محبوب ترین ادویه در کشورهای آسیایی است. علاوه بر این، مدت طولانی است که برای اهداف دارویی استفاده می شود.
ویژگی های منحصر به فرد زیره با ترکیب متنوع و متعادل آن توضیح داده می شود. بنابراین این ادویه منبع مقادیر زیادی اسانس، تیمول و همچنین آلدئید زیره است.
حاوی مقدار مشخصی الکل است و سرشار از پریلا آلدهید، بتا پیلاندرین، آلفا و بتا پینن است. از جمله زیره سبز منبع p-cymene و dipentene است.
این ادویه مقوی است، علاوه بر این، دارای خواص مقوی است. مصرف زیره باعث بهبود هضم و تحریک اشتها می شود.
می توان از آن در درمان بیماری های کلیه و معده و در اصلاح اسهال، قولنج و نفخ استفاده کرد.
این ادویه دارای خاصیت ادرار آور است و همچنین بدن را از سموم کاملاً پاک می کند. استفاده از آن در درمان برخی از بیماری های کلیوی توصیه می شود.
زیره سبز توسط بسیاری از درمانگران برای تقویت شیردهی و همچنین در مبارزه با بی خوابی و اصلاح اختلالات حافظه توصیه می شود.
بدون دیدگاه