تخمه

در قرن شانزدهم، ملوانان اسپانیایی گیاه شگفت انگیزی را به اروپا آوردند.

ابتدا به عنوان یک گل زینتی در باغ ها کاشته می شد و تنها 200 سال پیش برای بذر و روغن کشت می شد.

سپس صحبت پیروزمندانه گل آفتابگردان در سراسر سیاره آغاز شد – آنها مزارع عظیمی را در روسیه، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، آرژانتین، کانادا، چین کاشتند.

اکنون محصول سالانه تخمه آفتاب گردان چینی 45 میلیون تن است.

علاقه به رشد آفتابگردان در حال افزایش است و دلیل خوبی هم دارد! دانه های خوشمزه پتانسیل شفابخش بالایی دارند، زیرا حاوی ویتامین ها، فیتواسترول ها، آنتی اکسیدان ها و چربی های سالم هستند.

دانشمندان این محصول را مقرون به صرفه ترین راه برای پیشگیری از دیابت، سرطان و بیماری های قلبی عروقی می دانند.

تخمه آفتابگردان یکی از معدود غذاهایی است که کودکان دوست دارند و در عین حال سلامتی را بهبود می بخشند.

تخمه

استفاده از دانه ها 5 اثر مفید برای بدن کودک دارد:

تحریک هضم: فیبر باعث تسریع حرکت غذا در روده و دفع سموم می شود.

خواب معمولی تریپتوفان موجود در تخمه آفتابگردان سروتونین و ملاتونین تولید می کند که باعث آرامش مغز و رفع بی خوابی می شود.

شتاب رشد: اسیدهای ضروری موجود در دانه ها متابولیسم را بهبود می بخشد و رشد عضلات را تحریک می کند.

رفع التهاب: ویتامین E از سرماخوردگی های فصلی، آنفولانزا، لوزه ها، برونشیت جلوگیری می کند.

پیشگیری از کم خونی: تخمه آفتابگردان سرشار از آهن است که گلبول های قرمز را تولید می کند.

با این حال، این محصول باید با احتیاط وارد رژیم غذایی کودکان شود. برای نوزادان زیر 4 سال، دانه ها ممنوع است، زیرا به راحتی خفه می شوند.

برای کودکان 5 تا 15 ساله، 2 مورد منع مصرف وجود دارد آلرژی و بیماری های دستگاه گوارش. والدین همچنین باید مطمئن شوند که کودک غلات را با پوسته نمی بلعد اغلب باعث ایجاد آپاندیسیت می شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *